Телеведучий ТВі Віталій Портніков каже, що йому прийшла смс-ка від Костянтина Кагаловського з образами та погрозами «поставити на лічильник».

«Сьогодні вночі я отримав смс-ку з образами й погрозами з британського номера Костянтина Кагаловського», - про це пише у своєму Фейсбуці Віталій Портніков, повідомляє «Газета.ua».

«Не буду тут повністю приводити її зміст, щоб не захаращувати стрічку нецензурними виразами, зазначу тільки, що вона завершується обіцянкою «поставити на лічильник». Ніяких фінансових зобов'язань перед паном Кагаловським я не мав і не маю, в конфлікті навколо ТВі не беру участі, позиція моя відома: важливо зберегти незалежний канал, який говорить людям правду - і цю свою позицію я довів до відома і пана Кагаловського, і інших учасників конфлікту в перший же день кризи», - пише журналіст.

Він розцінює дане повідомлення «як пряму загрозу з боку влади, з представниками якої пан Кагаловський, за його власним визнанням, підтримує неформальні відносини».

«Це не перша - і боюся, не остання - така погроза на мою адресу в останні роки, але вперше з погрозами журналісту виступає асоційований з владою іноземний бізнесмен. Я заношу номер пана Кагаловського у чорний список мого телефону і прошу тих, хто хоче заткнути мені рот, вибирати надалі інші способи доставки інформації», - зазначає публіцист.

Раніше повідомлялося, що власниками TVi стали Портніков, Шевченко і Княжицький.

Нагадаємо, 23 квітня вранці прес-служба ТВі повідомила, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив Наталю Катеринчук. Новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

Колишній власник каналу, громадянин Великобританії Костянтин Кагаловський, визнав той факт, що останнім часом проводилася консолідація пакета акцій ТОВ «Медіа Інфо» (володіє телеканалом) шляхом передачі цих акцій від кількох офшорних компаній у володіння однією, Wilcox Ltd, зареєстрованою на Кіпрі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213