Апеляційний суд Харківської області у четвер обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту відносно 3 міліціонерів у Харкові.

Про це сказано у постанові колегії суддів, які розглядали апеляційні скарги захисників міліціонерів.

Всі три засідання по кожному міліціонеру проходили у закритому режимі.

При цьому результативна частина рішення суду щодо Сергія Зубка оголошувалася у відкритому засіданні, а рішення щодо Артема Крилова та Ігоря Колюшенкова - у закритому, повідомляють «Українські новини».

Апеляції захисту Крилова і Колюшенкова розглядала колегія суддів під головуванням Леоніда Зубкова.

За повідомленням представника прокуратури Харківської області Валерія Кадигроба, за даними апеляціями суд прийняв такі ж рішення, що і щодо апеляції Зубка.

Як повідомляв ForUm, у Харкові у ніч на середу міліціонери ДСО затримали п'яного дебошира, який вияивився суддею одного із районних судів. Після встановлення особи затриманого наручники з нього були зняті, а він переданий представникам прокуратури міста.

У четвер вранці з ініціативи органів прокуратури, на підставі рішення суду, були заарештовані співробітники ДСО, які затримали суддю.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко звернувся до генерального прокурора Віктора Пшонки з проханням об'єктивно розслідувати причини та обставини інциденту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

306