Найближчим часом на Алчевському металургійному комбінаті розпочнеться будівництво нової аглофабрики, наголошує Президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Уряд підтримає завод, і ми в обов'язковому порядку спільно почнемо найближчим часом будівництво нової аглофабрики», - сказав він під час церемонії введення в експлуатацію першого енергоблоку газогенеруючої електростанції комбінованого циклу ВАТ «Алчевський металургійний комбінат».

За його словами, це вкрай необхідно і заводу і місту.

Президент також зазначив, що держава готова брати участь у подальшій модернізації підприємства за умови створення керівництвом заводу відповідних умов праці для робітників і належного рівня заробітної плати.

«Ми з ними підпишемо партнерську угоду. При підвищенні заробітної плати ми стаємо партнерами і разом здійснимо подальші кроки з модернізації заводу», - сказав Президент.

За словами Віктора Януковича, питання підвищення заробітної плати перебуватиме під його постійною увагою.

Нагадаємо, 14 червня Президент України Віктор Янукович у рамках робочої поїздки до Донецької області взяв участь у презентації проекту будівництва нової аглофабрики ВАТ «Єнакіївський металургійний завод».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

218