Сьогодні, 20 червня о 5-й годині ранку, у Голосіївському районі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тяжко травмований 24-річний водій моторолера. Як повідомляє управління ДАІ ГУМВС у Києві, це сталося на Кільцевій дорозі.

Водій, керуючи скутером Soul Evolution (без номерного знаку), скоїв наїзд на припаркований у крайній правій смузі автомобіль DAF з напівпричепом. У вантажівці водія на момент ДТП не було. Як наслідок, водія з місця пригоди у тяжкому стані забрала карета швидкої. Попередній діагноз лікарів - забій тіла, закрита черепно-мозкова травма, закрита травма живота, перелом гомілки. Що саме стало причиною ДТП - з'ясує слідство. Розпочато розслідування цієї пригоди.

Столична Державтоінспекція вкотре звертає увагу на те, що в столиці внаслідок ДТП і надалі травмуються мотоциклісти. Тільки за три дні, 18-20 червня, у столиці було зареєстровано чотири ДТП за їхньою участю, у яких чотири людини отримали травми. Основні порушення та причини аварій з мотоциклістами - перевищення швидкості руху, недотримання дистанції та небезпечні маневри.

Всього у столиці за 5 місяців 2013 року зареєстровано 85 ДТП за участю мототранспорту (мотоцикли, мопеди, моторолери). Зокрема, у 39 дорожньо-транспортних пригодах травми отримали 43 людини, ще 1 людина загинула. У 47 випадках у ДТП мотоциклісти потрапляли зі своєї вини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

130