У Полтавській області повісилася 12-річна дівчинка. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області.

Тіло повішеної у літній кухні дівчинки виявив її 54-річний вітчим, який прийшов додому близько 16-ї години. На місце події відразу ж приїхала слідчо-оперативна група міліції та медики. Лікарі констатували смерть неповнолітньої, а правоохоронці почали з'ясовувати обставини трагедії.

При огляді місця події у дівчинки була виявлена ​​ передсмертна записка, у якій 12-річна школярка пояснювала причини свого вчинку. Дівчинка виявляла невдоволення тим, що від неї вимагають полоти город і не пускають у гості до тітки і бабусі, через що вона і вирішила піти з життя.

Як з'ясували міліціонери, померла проживала разом з 31-річною матір'ю, жителькою міста Карлівка, та її співмешканцем. Сім'я на обліку в міліції як неблагополучна не перебуває, батьки дівчинки працюють.

Опитавши сусідів, правоохоронці встановили, що минулого року малолітня вже намагалася покінчити життя самогубством таким же чином, але родичі не дали їй довести свій умисел до кінця.

Зараз за фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства), у ході якого слідчий ретельно з'ясує причини і обставини події.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233