Службова комісія Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації перевіряє факти погіршення самопочуття вихованців дитсадка №455.

Як повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на інформацію управління освіти Дніпровської райдержадміністрації, 19 червня 2013 р. у вихованців дитсадка погіршилося самопочуття.

«Всі діти відразу ж були обстежені лікарями районної поліклініки. Педіатри рекомендували батькам у разі погіршення самопочуття та виявлення нових симптомів у дітей відразу ж звертатися до лікаря», - йдеться в повідомленні.

«Створена службова комісія з представників Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Департаменту охорони здоров'я та санітарно-епідеміологічної служби. Комісія перевірить факти і встановить причини поганого самопочуття дітей. За результатами перевірки винні у даній ситуації будуть покарані відповідно до чинного законодавства», - зазначила директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Оксана Добровольська.

За даними «УНІАН», перша дитина була госпіталізована в ніч на 19 червня. Тепер кількість маленьких киян, які потрапили до лікарні, зросла до 30 (дитсадок у цілому відвідують 120 дітей).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186