ВВ Одесі затримано чоловіка, який зробив неправдиве повідомлення про мінування кафе, повідомляє Приморський райвідділ Головного управління МВС України в області.

Анонімне повідомлення про те, що в районі трамвайного депо заміновано бар, вибух станеться через 30 хвилин, надійшло до міліції сьогодні близько 3:30.

Співробітники міліції оточили прилеглу територію. Зазначене кафе не працювало, відвідувачів у ньому не було.

У приміщенні знаходився один бармен, який був негайно евакуйований. Під час огляду закладу вибухових предметів не виявили.

У ході проведення заходів щодо встановлення осіб, які телефонували, співробітники сектору карного розшуку Приморського райвідділу міліції Одеси затримали 22-річного жителя Миколаївської області і 24-річного громадянина сусідньої держави, який раніше відбував покарання за викрадення автотранспорту.

Обидва затримані працювали різноробочими на будівництві, де і були виявлені співробітниками міліції.

Як пояснили телефонні хулігани, під час відпочинку в барі і розпивання спиртних напоїв один з них забруднився жуйкою, приліпленою до стільця, чим зіпсував свої штани. На вимогу відшкодувати зіпсовану річ офіціантка бару не відреагувала.

Чоловік, скориставшись мобільним телефоном товариша і новою SIM-картою, зателефонував до міліції і повідомив про замінування бару. Вирішивши позбутися доказів, картку з номером він викинув.

За завідомо неправдиве повідомлення 22-річному громадянину загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164