Причиною неефективної роботи Верховної Ради є її блокування з боку опозиційних фракцій. Про це голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сказав під час зустрічі Глави держави з керівництвом Верховної Ради та головами парламентських фракцій, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Йде декларування з одного боку, побажання з одного боку, блокування з іншого боку і, фактично, - неефективна робота парламенту. Багато питань, про які говорить Арсеній Петрович (Яценюк), є наслідком, зокрема, того, що ми півроку не можемо прийняти закони, які вкрай важливі для нашого парламенту», - підкреслив Єфремов.

Голова фракції Партії регіонів зазначив, що за умови спільної роботи в парламенті політичні сили здатні приймати продуктивні рішення. «Якщо ми будемо працювати в парламенті, ми завжди знайдемо будь-яке рішення», - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні в Адміністрації Президента відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича з лідерами парламентських фракцій. Опозицію представляв лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Лідери фракцій «Свобода» та «УДАР» Олег Тягнибок і Віталій Кличко відмовилися йти на зустріч з Президентом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162