Верховній Раді пропонують продовжити свою роботу ще на один тиждень перед літніми канікулами.

Відповідний проект постанови «Про внесення змін до календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України сьомого скликання» зареєстрували народні депутати Юрій Дерев'янко (позафракційний) і представники ВО «Батьківщина» Микола Томенко, Геннадій Зубко та Володимир Яворівський.

«У календарному плані другої сесії передбачено проведення останнього тижня для пленарних засідань з 1 по 5 липня, проте на сьогоднішній день ще запланована для розгляду величезна кількість законопроектів і постанов», - зазначають автори постанови, повідомляє «УНІАН», посилаючись на прес-службу Дерев'янка .

Тому, на їхню думку, виникає необхідність продовжити на тиждень пленарні засідання для ефективної законотворчої діяльності парламенту та розгляду необхідних законопроектів.

Зокрема, передбачається, що буде робочим тиждень з 8 по 12 липня. Так, 8 липня відбудеться засідання Погоджувальної ради, 9 липня - пленарні засідання, 10 липня - пленарні засідання і робота в комітетах, 11 липня - пленарні засідання, 12 липня - Година запитань до уряду і пленарні засідання.

У свою чергу, протягом тижня з 15 до 19 липня передбачається робота в комітетах, комісіях і фракціях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181