Присутність журналістів на зустрічі трьох лідерів парламентських фракцій з Президентом України Віктором Януковичем могла перетворити її на політичне ток-шоу. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, після зустрічі журналістам заявив представник Президента в парламенті, нардеп від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

«Не зовсім правильно розцінювати це як недопуск преси, оскільки велася зйомка в протокольному режимі, і ви отримаєте матеріали. Але ця зустріч могла перетворитися на політичне шоу, тому ця можливість була виключена, йшов принциповий і конструктивний діалог. Було окреслено коло питань, які цікавлять і опозицію, і фракції більшості», - зазначив він.

Мірошниченко також повідомив, що після зустрічі депутати від фракції ВО «Батьківщина» зайняли прес-центр і провели засідання. «Вони зайняли прес-центр, провели засідання фракції, Яценюк їх поінформував (про підсумки зустрічі з Президентом. - Ред.), підсумував нардеп.

Як раніше повідомляв ForUm, лідери фракцій «Свобода» та «УДАР» Олег Тягнибок і Віталій Кличко відмовилися йти на зустріч з Президентом.

Представників ЗМІ не допустили на цю зустріч.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263