Прем'єр-міністр України Микола Азаров запропонував французьким компаніям, які вже сформували «портфелі» інвестиційних проектів для України, зробити їхню презентацію прямо у Кабінеті Міністрів України за участю голів регіональних адміністрацій. Про це він заявив під час засідання Кабінету Міністрів, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Підбиваючи підсумки свого робочого візиту до Франції, зокрема, зустрічі з представниками великого французького бізнесу, Азаров підкреслив: Франція зацікавлена ​​ у співпраці з Україною.

«Загалом наші французькі партнери позитивно оцінюють економічну політику уряду і зацікавлені в її стабільному продовженні, тому що для великого капіталу, вкладеного в довгострокові проекти, прогнозованість політики і стабільні «правила гри» - основна умова роботи», - сказав він.

Щоб підтвердити серйозність намірів і гарантувати підтримку української влади, уряд готовий розглянути презентацію таких проектів, зазначив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України у Парижі під час зустрічі з керівництвом МЕДЕФ Інтернасьональ закликав французький бізнес інвестувати в Україну.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179