Перемога збірної України у відбірковому матчі ЧС-2014 над Чорногорією дуже важлива, але не вирішує завдання виходу нашої команди з групи. Про це заявив півзахисник національної збірної Денис Гармаш, повідомляє прес-служба ФФУ.

«Не слід тепер задирати голови, адже ще нічого не вирішено. Це всього лише одна перемога, всього чергові три очки. Коли завдання буде вирішене, можна буде говорити, що збірна України чогось досягла. Ця перемога може нічого не вирішити, якщо ми далі не будемо вигравати», - зазначив футболіст.

Говорячи про майбутні осінні матчі зі збірними Англії та Польщі, Гармаш підкреслив, що це будуть дві складні гри.

«Польща - не подарунок, там виступають дуже хороші футболісти. З англійцями, звичайно, буде складніше. Це буде гра за шість очок. Або ми відірвемо від них, або вони від нас», - сказав він.

Гармаш дуже радий, що гра з англійцями відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві.

«Я радий, що матч пройде у Києві. Упевнений, що вболівальники прийдуть підтримати збірну України. За рахунок цієї підтримки нам буде легше протистояти англійцям», - підсумував футболіст.

Нагадаємо, 7 червня національна збірна України з футболу здобула перемогу у матчі відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року з рахунком 4:0 над командою Чорногорії на її полі.

В даний момент ситуація у групі Н виглядає таким чином:

1. Чорногорія - 7 ігор/14 очок

2. Англія - ​​ 6/12

3. Україна - 6/11

4. Польща - 6/9

5. Молдова - 7/5

6. Сан-Марино - 6/0

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342