Зустріч лідерів фракцій парламенту з Президентом відбудеться, нехай навіть не всі із запрошених на неї прийдуть. Про це в інтерв'ю парламентським журналістам, передає кореспондент ForUm'у, заявив лідер фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов.

«Ми запрошені сьогодні до Президента, і я піду на зустріч з Президентом, у будь-якому разі піду», - сказав він.

Єфремов повідомив про те, що є багато питань, які потрібно обговорити з Президентом, вони стосуються першочергових завдань, які має вирішити парламент.

Коментуючи заяви вже двох лідерів фракцій - Олега Тягнибока (ВО «Свобода») та Віталія Кличка («Удар») - про те, що вони не підуть на Банкову до Адміністрації Президента, Єфремов сказав, що їхні дії нелогічні.

«Деякий час тому представники опозиції просили зустрічі з Президентом, виходить, в надії на те, що Президент відмовиться, чи як? Президент у нас не відмовляється, і я вже не раз говорив, що, за великим рахунком, будь-хто із керівників фракцій може домовитися з Президентом про зустріч, це не проблема», - заявив Єфремов.

Нардеп також не розуміє, чому опозиція хоче зустрітися з Президентом окремо від більшості. «У них що, якісь секрети чи вони нас бояться? Бояться, що у процесі діалогу ми будемо переконливіші, чи що? Тобто вони бояться, що я скажу слово? Але тоді ми дійшли до ручки. Якщо опозиція боїться мого слова, то це вже крайня ступінь», - заявив він.

Нагадаємо, зустріч Президента України Віктора Янукович з лідерами парламентських фракцій має відбутися сьогодні о 14:30 в Адміністрації Президента.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

194