Розпочато проектні роботи з реконструкції стадіону зі штучним покриттям у Деснянському районі Києва на вулиці Драйзера,2-б. Про це повідомив журналістам глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

«На початку місяця я підписав розпорядження про реконструкцію стадіону в Деснянському районі. Навколо цього стадіону за адресою Драйзера, 2-б, було багато пересудів. У тому числі говорили про передачу спортивного об'єкту у приватні руки. Але сьогодні розставлені всі крапки над «і». Місто реконструює спортивний об'єкт, і після реконструкції стадіон буде переданий у власність киян. Це чітко прописано в розпорядженні», - зазначив голова КМДА.

Попов уточнив, що на проектування реконструкції місто виділило триста тисяч гривень. Стадіон на Драйзера, 2-б, матиме штучне покриття. Замовником робіт визначена Деснянська райадміністрація. Крім іншого, замовник робіт при укладанні договору підряду повинен передбачити умови щодо надання підрядником гарантій якості виконання робіт і встановити гарантійні строки експлуатації об'єкта.

Нагадаємо, що у рамках реалізації Соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти - майбутнє України», спрямованої на популяризацію здорового способу життя серед дітей та молоді, а також Загальнодержавної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2013-2017 роки, Київ збільшив обсяги будівництва та реконструкції об'єктів спортивної інфраструктури. Також столиця збільшує витрати на утримання дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155