Кримські міліціонери знайшли зниклих у березні в Україні африканських футболістів. Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУМВС у Криму, все це час спортсмени проживали в Одесі.

Іноземці пояснили, що залишили Євпаторію, оскільки не хотіли повертатися на батьківщину. В Одесі втікачі проживали на орендованій квартирі.


 
В даний час правоохоронці організували прибуття футболістів до Євпаторії для дачі пояснень у рамках кримінального провадження. Про місцезнаходження зниклих повідомили їхнім представникам. Самі мандрівники пояснили, що виїхали з Євпаторії, оскільки не хотіли повертатися на батьківщину, стосовно них протиправних дій скоєно не було. Надалі кримінальне провадження за фактом зникнення іноземців буде припинене, їхню долю вирішать співробітники Державної міграційної служби, зазначають у МВС.

Як зауважують у міліції, випадки спроб іноземних футболістів нелегально залишитися в країнах Європи - не поодинокі. В основному це пов'язано з небажанням повертатися на батьківщину.

Як повідомляв ForUm, у березні поточного року до чергової частини Євпаторійського міського відділу міліції звернувся іноземний громадянин - тренер футбольної команди. 14 березня футболісти із Африки Бамба Мамаду, Куа Роджер Ібрагім і Бамба Абубакр вийшли з будівлі готелю в Євпаторії і пропали. Вся команда з 13 гравців мала вилетіти на батьківщину, проте троє футболістів на місце збору не з'явилися. Пізніше один із них був знайдений у Чернівцях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

226