Капітальний ремонт автодороги Київ-Одеса почнеться у липні. Про це заявив голова Державного агентства автомобільних доріг «Укравтодор» Євген Прусенко в ефірі Першого національного каналу.

«Критичні зауваження автомобілістів щодо цієї дороги стосуються в основному ділянки Київ-Жашків, яка фактично не ремонтувалася близько 30 років. У 2004 році ділянку Жашків-Червонознам'янка було капітально відновлено, і вона сьогодні працює без нарікань. Цього року, вже у липні, ми почнемо капремонт дороги на ділянці Київ-Біла Церква», - сказав він.

За словами Прусенка, з 13-го по 17-й кілометр дорога буде ремонтуватися за бюджетні гроші, з 17-го по 87 км - за рахунок кредитних коштів ЄБРР та Європейського інвестиційного банку.

«Сьогодні йдуть переговори про подальше кредитування реконструкції ділянки магістралі Київ-Одеса. Крім того, ми плануємо укладку верхнього шару асфальтобетону на ділянці Червонознам'янка-Одеса, яка з 2007 року працює в середніх і нижніх шарах», - підкреслив Прусенко.

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що траса Київ-Одеса на сьогоднішній день потребує капітального ремонту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

273