Верховна Рада України ратифікувала договір з Об'єднаними Арабськими Еміратами про взаємну правову допомогу у цивільних, комерційних і кримінальних справах, передає кореспондент ForUm'у.

Народні депутати 320 голосами підтримали президентський проект закону про ратифікацію Договору між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами про взаємну правову допомогу у цивільних і комерційних справах.

Як пояснила доповідач з цього питання, перший заступник міністра юстиції Інна Ємельянова, з набранням чинності цього закону Україна та ОАЕ будуть обмінюватися інформацією про порушення і надавати правову допомогу один одному у цивільних і комерційних справах.

Також депутати прийняли президентський проект закону про ратифікацію Договору між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами про взаємну правову допомогу у кримінальних справах. За це рішення проголосувало 335 нардепів.

За словами Ємельянової, тепер обидві країни зможуть протидіяти транснаціональній злочинності, здійснюючи спільні дії щодо попередження злочинів, розслідування кримінальних справ та конфіскації доходів, отриманих злочинним шляхом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

235