У відділ ветеринарної міліції Донецького обласного главку надійшло повідомлення про те, що на одній із точок швидкого харчування, розташованій на території Калінінського ринку Донецька, ведеться торгівля в умовах повної антисанітарії, та ще й неякісними продуктами. Співробітники відділу виїхали на місце для перевірки скарги, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.

Згідно з повідомленням, під час перевірки об'єкта швидкого харчування міліціонери виявили тарганів у шаурмі і продуктах, а також повну відсутність необхідних документів, а стан торгової точки не відповідав санітарним нормам.

За словами старшого інспектора з особливих доручень відділу ветеринарної міліції ГУМВС області Сергія Шинкарьова, як тільки продавці помітили міліціонерів, одразу ж припинили свою роботу і закрили кіоск з хот-догами і шаурмою.

Як з'ясувалося, необхідних документів на точці не було, а господар не поспішав розкривати інкогніто. Зате крізь недостатньо чисте скло добре видно тарганів на тарілках з їжею і кухонному обладнанні.

Правоохоронці викликали на місце слідчо-оперативну групу Калінінського райвідділу міліції Донецька для встановлення особи власника підозрілого місця громадського харчування та притягнення його до відповідальності.

Власницею виявилася 60-річна місцева жителька. Зараз вирішується питання про притягнення її до адміністративної відповідальності за ст.164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165