Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко стверджує, що вони досить часто зустрічаються з Президентом України з метою обговорення існуючих проблем. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він повідомив сьогодні у рамках офіційного візиту до Києва.

«Ми з Віктором Федоровичем маємо практику без шуму, без пилу, зустрічатися дуже часто, обговорювати наші проблеми. І те, що сьогодні відбувся цей знаковий візит на запрошення Президента України, це результат наших численних зустрічей і консультацій з багатьох питань», - сказав він.

Лукашенко підкреслив, що рішення, прийняті у ході дводенного візиту до України, є кардинальними, а одне із них - і доленосне.

«Воно позначиться на долі і розвитку Білорусі та України», - сказав він, після чого ще раз підкреслив, що «ті, хто вважає, що у нас це чи не перша зустріч і що у нас немає переговорного процесу, глибоко помиляються».

Президент Білорусі зазначив, що до того, як виносити результати домовленостей для ЗМІ, вони обговорюються. «Не все те, що блищить і що на поверхні, потрібно бачити», - зазначив Лукашенко.

Нагадаємо, сьогодні у присутності Президента України Віктора Януковича та президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка підписані двосторонні документи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

341