Діям осіб, які вимагали гроші за проїзд у Лівадії, повинна бути дана жорстка правова оцінка. Про це заявив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов, коментуючи інцидент, що стався у Лівадії 16 червня, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Скарга на нелегальних паркувальників надійшла у тому числі на телефонну лінію - прямий зв'язок з головою Ради міністрів Криму.

«Подібні дії не можуть залишатися безкарними. Такі недбайливі «підприємці» шкодять кримчанам і псують імідж півострова. Крим повинен стати сучасним і цивілізованим курортом з легальними парковками, обладнаними паркоматами. Я звернувся до правоохоронних органів з проханням розібратися у ситуації і дати правову оцінку події», - заявив Могильов.

Відповідні доручення дані також Міністерству курортів і туризму Криму, Республіканському комітету АРК з транспорту і зв'язку.

За даними ЗМІ, у Криму на дорозі, що веде до Лівадійського палацу, кілька чоловіків, які видають себе за паркувальників, не пропускають автомобілі, якщо водії їм не заплатять.

Здирники стоять на дорозі біля зупинки маршруток і вимагають з автомобілістів по 50 гривень, хоча паркоматів на цій території немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166