У Харкові співробітники міліції виявили 37 осіб у віці від 18 до 35 років, що надають інтимні послуги за грошову винагороду. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в області.
 
«Стаж роботи» жриць кохання становить від одного місяця до кількох років. Майже всі жінки при спілкуванні з правоохоронцями розповідали сумні історії про те, що займатися проституцією їх змусили важкі життєві обставини.
 

На всіх затриманих під час рейду жінок складено адміністративні протоколи за статтею 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Всього з початку року складено близько 80 адміністративних протоколів на осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за цією статтею.
 

Особи, що потрапили в поле зору міліції вперше, поставлені на відповідний облік. Всі жінки отримали направлення на проведення медичного обстеження.
Наразі на обліку в Управлінні карного розшуку ГУМВС області знаходиться майже 700 жінок, які займаються проституцією.

Всього з початку року харківськими правоохоронцями розслідувані і направлені до суду матеріали 7 кримінальних проваджень, відкритих за фактами розповсюдження порнографії, 6 - за створення місць розпусти і 5 - за сутенерство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207