Підтримка авіабудування на державному рівні дає перспективи розвитку галузі. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, виступаючи вчора на відкритті Українсько-французької конференції виробників авіаційної та космічної галузі в Парижі, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Глава уряду підкреслив, що авіабудування в Україні стабільно розвивається, незважаючи на кризу в світі. Значною мірою це відбувається завдяки державній підтримці.

Зокрема, за його словами, підтримці розвитку авіабудування значне місце відведено в Державній програмі активізації розвитку економіки.

«В Україні підтримують авіабудівну галузь на державному рівні. Це дає можливість розвивати виробництво на перспективу», - підкреслив Азаров.

Він зазначив, що демонстраційний політ АН-70 дав переконливу відповідь щодо рівня розвитку авіаційної галузі.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що вітчизняна авіабудівна галузь виходить з кризи.

Українське державне підприємство «Антонов» і турецька компанія Turkish Aerospace Industries (TAI) ведуть переговори про розробку літака на базі Ан-158.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204