40 колишніх співробітників Державної служби охорони 17 червня пікетували Апеляційний суд Харківської області, де повинна була слухатися апеляція на рішення суду про утримання під вартою 3 співробітників ДСО, які затримали раніше суддю районного суду за підозрою в хуліганстві.

Про це повідомив представник відділу по зв'язках з громадськістю головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

На пікет до будівлі суду вийшли всього близько 50 осіб, у тому числі родичі затриманих співробітників ДСО.

Засідання суду не відбулося через неявку представника прокуратури.

Адвокат, який представляє інтереси затриманих, подав клопотання про залучення прокурора до дисциплінарної відповідальності, повідомляють «Українські новини».

Засідання суду перенесено на 20 червня.

Як повідомляв ForUm, у Харкові в ніч на середу міліціонери ДСО затримали п'яного дебошира, який виявився суддею одного з районних судів. Після встановлення особи затриманого наручники з нього були зняті, а він переданий представникам прокуратури міста.

У четвер вранці за ініціативою органів прокуратури, на підставі рішення суду, були заарештовані співробітники ДСО, які затримали суддю.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко звернувся до генерального прокурора Віктора Пшонки з проханням об'єктивно розслідувати причини й обставини інциденту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

686