Підкуп посадових осіб в Україні кримінально карний, тому вносити зміни до Кримінального кодексу щодо введення відповідальності за політичне сутенерство або втягнення в заняття політичною проституцією немає необхідності. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Він порадив лідерам фракцій перед виборами до парламенту більш акуратно підходити до питання фінансових вливань у фонд політичної сили та відбору кандидатів у депутати.

«Невиконання гарантій призвело до того, що люди відчули себе вільними, і шукати проблеми потрібно в собі», - сказав Єфремов.

Крім того, він вважає принизливим той факт, що опозиція називає людей, які вийшли зі своєї фракції, тушками. «Це принизливо, у ПР немає людей, які б привласнювали клички своїм колегам», - підсумував Єфремов.

Нагадаємо, 14 червня народні депутати від фракції «Батьківщина» Андрій Сенченко і Людмила Денисова зареєстрували у Верховній Раді проект закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо відповідальності осіб за політичне сутенерство або втягнення особи в заняття політичною проституцією). Текст документа на сайті парламенту поки відсутній.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181