На реалізацію запланованої Міністерством оборони реформи української армії до 2017 року буде потрібно 131,7 млрд грн. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, на прес-конференції повідомив директор Департаменту фінансів Міноборони генерал-лейтенант Іван Марко.

«З метою реалізації всіх заходів, передбачених Концепцією реформування та розвитку Збройних сил України на період до 2017 року, Міністерство оборони розробило проект Державної комплексної програми (реформування і розвитку Збройних сил України на період до 2017 року. - Ред.). Її метою визначено формування більш компактної, але професійної, мобільної, добре підготовленої армії, яка відповідала б європейським зразкам. Для забезпечення цих важливих заходів відомством передбачається на період до 2017 року 131,7 млрд гривень», - зазначив він.

Директор Департаменту фінансів Міноборони повідомив, що проект Державної комплексної програми був схвалений на засіданні уряду 29 травня.

«Він (проект. - Ред.) практично доопрацьований і в найближчі дні, можливо сьогодні-завтра, буде направлений до Ради національної безпеки і оборони для обговорення та прийняття відповідного рішення для доповіді Президентові України», - сказав Марко.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

398