Через вихід з ладу двох з трьох трансформаторів ситуація з енергопостачанням центру Одеси є вкрай складною, у зв'язку з чим введено графік відключення споживачів від енергії на 1,5-2 години.

Про це 17 червня повідомив помічник голови правління ПАТ «Одесаобленерго» Борис Трасован.

«Унаслідок аварії на Одеській ТЕЦ, через яку надходить електроенергія споживачам центру міста, введено графік почергового відключення споживачів центру міста від електрики. Відключення проводитимуться за 1,5-2 години по черзі на певних кварталах у центральній частині Одеси», - сказав Трасован, повідомляє «Укрінформ».

Наразі графік відключень узгоджується з керівництвом міста та області. Як стало відомо, один з трансформаторів зламався ще навесні і не підлягає відновленню. Інший вийшов з ладу ввечері, 15 червня. Його вдалося полагодити, однак практично відразу зламався третій.

Нагадаємо, в суботу ввечері історичний центр Одеси був знеструмлений через аварію на Одеській ТЕЦ. У будинках, розташованих у центрі міста, періодично відключається електроенергія. Через проблеми з електрикою в центральній частині Одеси в неділю тимчасово була зупинена робота тролейбусів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

247