Голова парламенту Володимир Рибак заявив, що Президент України Віктор Янукович готовий провести зустріч з представниками опозиційних фракцій. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він сказав у ході погоджувальної ради.

Глава фракції «УДАР» Віталій Кличко заявив: «Сподіваюся, що завтра, у вівторок, Президент знайде час виступити у парламенті зі щорічним посланням».

У свою чергу, лідер фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк зажадав від голови парламенту, щоб той чітко відповів, коли Президент зустрінеться з лідерами опозиції і прийде у парламент.

На що Рибак заявив, що Глава держави готовий зустрітися з опозиціонерами, але на цьому тижні у Президента дуже щільний графік.

Голова ВР також нагадав опозиції, що минулого тижня Янукович запрошував їх на зустріч. «Цілий тиждень ви по одному виступали і заявляли, що не підете», - заявив він.

Він також запевнив депутатів, що зв'яжеться з Президентом і обговорить час можливої ​​ зустрічі.

Крім того, Рибак підкреслив, що діалог з опозицією - «це буде одна зустріч, а послання - інша». «Але умови ставити не треба, давайте працювати», - звернувся Рибак до опозиції.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович дав згоду на проведення зустрічі за участю лідерів парламентських фракцій.

6 червня парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент Віктор Янукович особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

7 червня блокування ВР продовжилося.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217