25-річна жителька американського штату Коннектикут Ерін Брейді завоювала титул «Міс США» і право взяти участь у конкурсі «Міс Всесвіт», повідомляє у понеділок агентство Ассошіейтед Прес.

Фінал конкурсу «Міс США» пройшов у неділю ввечері у Лас-Вегасі. На заключному етапі конкурсу дівчині довелося відповісти на складне питання про те, чи підтримує вона рішення Верховного Суду США, який дозволив поліцейським брати аналіз ДНК у затриманих у рамках звичайних перевірок. За словами Брейді, вона «підтримує це рішення, оскільки затримані скоїли злочин», зазначає агентство.


 
Брейді, яка бере участь у різних конкурсах краси вже два роки, виграла, крім традиційної корони і путівки на конкурс «Міс Всесвіт», право безкоштовного проживання в апартаментах у Нью-Йорку протягом року. Дівчина вже заявила, що має намір у найближчі дні піти з компанії, у якій вона працює бухгалтером. Незабаром Брейді відправиться в турне по США, в ході якого порушить питання боротьби з раком грудей і яєчників у жінок, повідомляє РІА «Новости».

Брейді також заявила, що має намір перемогти у конкурсі «Міс Всесвіт», який відбудеться наприкінці цього року у Москві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

380