Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 7 по 14 червня.

«Не потрібно дивитися на цих політиканів, які зараз заважають жити людям в країні», - Президент Віктор Янукович про нардепів, які заблокували роботу ВР.

«Коли у школі валиться стіна, замикає проводку, протікає водопровід і немає тепла – це не розруха технічних споруд, це розруха у головах відповідних керівників», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про необхідність перевірити стан всіх шкіл та дитсадків.

«У лікарнях у нас санвузли не працюють або стелі і балкони валяться. Така робота нікому не потрібна. Не чекайте, коли грім вдарить», - Президент Віктор Янукович про те, що у регіонах не вистачає коштів на будівництво соціальних об'єктів.

«Єдиний можливий вихід із «тупика імені Тимошенко» - це повна реалізація принципу невідворотності покарання», - регіонал Михайло Чечетов про колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко.

«Сьогодні між молотом і ковадлом не можна далі жити, кудись потрібно притулитися, до якогось берега», - екс-Президент України Леонід Кучма про вибір України між ЄС і МС.

«Ініціюю встановлення кримінальної відповідальності для самих тушок і тушкоробів. Пропоную за зраду своїх виборців садити за грати на п'ять років», - позафракційний народний депутат Олег Ляшко пропонує встановити кримінальну відповідальність за зраду обранцями своїх виборців.

«Ми отримуємо зараз мішки листів, де люди обурені неробством вищого законодавчого органу... Нам соромно людям в очі дивитися, і депутати від «Батьківщини», від опозиції до нас приходять, кажуть: нам соромно в округи їхати», - регіонал Михайло Чечетов про непрацюючий парламент.

«Ніколи в історії не було такого, щоб коштів вистачало, їх завжди не вистачає», - Президент Віктор Янукович про перегляд держбюджету-2013 за підсумками I півріччя.

«Давайте, щоб політика не бігла попереду паровоза економіки... Без ультиматумів політика повинна бути з Євросоюзом, те ж саме», - екс-Президент України Леонід Кучма про принципи вступу в ЄС.

«Щоб не було такого посміховиська, як у минулі роки, коли 800 млн грн виділили на розвиток регіонів. Це ганьба», - Президент Віктор Янукович вимагає спрямувати кошти на розвиток регіонів.

«Будь-яке політичне насильство над історією приречене на провал. На мою думку, це абсолютно політиканський, блюзнірський законопроект», - міністр освіти і науки України Дмитро Табачник щодо пропозиції свободівців вилучити із навчальної літератури термін «Велика Вітчизняна війна».

«Вони не бачили там лікарів десятиліттями, і зараз люди задоволені», - Президент Віктор Янукович про сімейних лікарів, які з'явилися у результаті медичної реформи.

«Ну не склалося, що тут робити? Я дотримуюся думки англійців, що дім – це моя фортеця. Тому, якщо немає дому, у який хочеш повернутися після робочого дня, то це відбивається на роботі», - екс-Президент України Леонід Кучма про розлучення президента Росії Володимира Путіна.

«Взагалі, було б правильно, для того щоб піти від мовної проблеми на Україні, вибрати мову, якою говорить більшість населення, і зробити її державною. В Україні це суржик», - регіонал Олег Царьов пропонує зробити суржик другою державною мовою.

«Сталося так, що головна лінія поділу, яка сьогодні існує в Європі, штучно розділяє саме наш регіон – на ЄС і не-ЄС. І хто, як не ми, гостріше всіх відчуваємо незручності від цього протиприродного бар'єру», - Президент Віктор Янукович про об'єднану Європу.

«Станом на 1 січня 2013 року я пам'ятаю, що на моєму банківському рахунку було менше мільйона доларів», - екс-Президент України Віктор Ющенко про свої доходи.

«Неможливо у сьогоднішньому глобалізованому світі замикатися у якомусь колі і ліквідувати для себе можливість поставки товарів і послуг по всьому світу», - віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко про те, що Україна повинна співпрацювати з якомога більшою кількістю країн.

«Потрібно бути божевільним, щоб таке пропонувати і за це голосувати. Це буде тест на божевільних народних депутатів», - регіонал Михайло Чечетов стосовно пропозиції вилучити із нормативно-правових документів та навчальної літератури термін «Велика Вітчизняна війна».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

699