Сьогодні, 14 червня, віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко доручив Міністерству освіти і науки та Державної інспекції навчальних закладів надати конкретні пропозиції щодо підвищення якості освіти та матеріально-технічного забезпечення у дошкільних навчальних закладах у рамках виконання Національного плану дій на 2013 рік, яким , зокрема, передбачено здійснення заходів щодо подальшого розширення мережі ДНЗ, повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра.

«Збільшення кількості дитячих садків, як комунальних, так і приватних, є об'єктивно необхідним. Але ні в якому разі це не повинно відбуватися за рахунок втрат у якості їхньої роботи, і тому у процесі розвитку мережі установ дошкільнятам необхідно забезпечити всі необхідні умови», - підкреслив чиновник.

При цьому він також зазначив, що підготовка дітей у дитсадках повинна відбуватися на принципах забезпечення наступності між дошкільною і початковою освітою.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Костянтину Грищенку та міністру освіти і науки Дмитру Табачнику перевірити всі школи і дитсадки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

185