Міністерство соціальної політики планує доручити Пенсійному фонду до кінця 2014 року перейти на новий рівень обслуговування в усіх його відділеннях. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам повідомила міністр соціальної політики України Наталія Королевська.

«Ми сьогодні зберемо всіх директорів ПФ і поставимо перед ними завдання протягом цього і наступного року перейти на новий рівень обслуговування. Зокрема, ввести електронний калькулятор розрахунку пенсій, щоб кожен бажаючий міг за допомогою Інтернету отримати інформацію про пенсію, яка йому належить», - зазначив вона.

Міністр також підкреслила, що дуже багато відділень ПФ незручно розташовані, через що людям з обмеженими фізичними можливостями та людям похилого віку складно до них добиратися.

Королевська зазначила, що необхідно провести моніторинг всіх відділень ПФ і у разі потреби поміняти приміщення на більш комфортні для відвідування. «Якщо говорити про Київ, то я маю намір звернутися до глави КМДА Олександра Попова з пропозицією провести відповідну перевірку. Упевнена, що ніхто не зацікавлений, щоб державна послуга надавалася у поганих умовах», - підсумувала вона.

Як раніше повідомляв ForUm, за січень-травень нинішнього року Пенсійним фондом України забезпечено виплату пенсій та грошової допомоги в повному обсязі по всіх регіонах України у встановлений термін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216