Сьогодні, 14 червня, близько 7-ї години до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДержНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що в селі Грушвиця Рівненського району перед мостом траси Київ-Чоп горить вантажний автомобіль, повідомляє управління Держслужби в області.

На місце за викликом одразу виїхали три чергові відділення рятувальників. На час прибуття пожежників до місця події вантажний автомобіль з причепом повністю був охоплений полум'ям. Спостерігалися поодинокі вибухи бочок, які перевозила вантажівка.

За словами водія, вантажівка рухалася із Львівської області у напрямку Києва. Фура перевозила бочки ємністю 500 і 200 літрів з полімерними смолами. Під час руху у вантажівки луснуло колесо. Іскри від тертя металевого диска по асфальту потрапили на причіп і призвели до загоряння.


 
Протягом години напруженої роботи вдалося локалізувати пожежу, ніхто із людей не постраждав, проте вогонь майже повністю знищив автомобіль з причепом і вантаж. Загрози населенню та навколишній території внаслідок пожежі немає.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка повинна встановити всі обставини події.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

546