Перша міжнародна бізнес-конференція «ABC: Ukraine & Partners» показала, що Україна має значний потенціал для розвитку. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі із співголовами моніторингової місії Європарламенту екс-президентом ЄП Петом Коксом і колишнім главою Польщі Олександром Кваснєвським у п'ятницю, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Зарубіжні гості проявили колосальний інтерес до конференції: представлено 62 країни і понад 3000 бізнесменів. Сьогодні було підписано цілу низку найважливіших контрактів. Це свідчить про те, що Україна має значний потенціал для розвитку», - підкреслив глава уряду.
Азаров висловив задоволення, що приїзд місії збігся з проведенням конференції «Україна та партнери» і екс-президенти зможуть взяти участь у її роботі.

У свою чергу Кваснєвський зазначив, що кількість країн-учасниць - це свідчення того, що «проведення такої конференції було потрібним і важливим для України». За його словами, співголовам місії буде приємно взяти участь у конференції. «Це новий досвід для нас», - додав екс-президент Польщі.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що створення сприятливих умов для ведення бізнесу дозволить протидіяти світовій економічній кризі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

333