Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що створення сприятливих умов для ведення бізнесу дозволить протидіяти світовій економічній кризі. Про це він заявив під час ділового сніданку для топ-менеджерів провідних інвестиційних, фінансово-банківських і бізнес-структур у рамках форуму «ABC: Ukraine & Partners», повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Світова економічна рецесія і світова економічна криза чітко показали нам, що якщо ми не будемо спиратися насамперед на власні сили, якщо ми не будемо створювати в нашій країні хороші умови для бізнесу, насамперед, для власного, але ми завжди раді й іноземним інвесторам, ми їх запрошуємо, створюємо для них хороші умови, то Україна приречена», - сказав Азаров.

Він додав, що Україна має істотний науково-технічний потенціал і природні ресурси, сприятливий клімат і родючі ґрунти. «Ми зобов'язані створити для свого народу комфортні умови для процвітання і життя», - підкреслив прем'єр-міністр.

Глава уряду зазначив, що сьогоднішній бізнес-форум покликаний показати гостям Україну з нового боку.

«Так, у нас є проблеми, ми їх не приховуємо, ми відкриті до критики, пропозицій. Але, безумовно, ми будемо дотримуватися курсу Президента України на євроінтеграцію, проведення економічних реформ, потужної соціальної політики. Це курс, який уряд проводить наполегливо і послідовно», - заявив Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246