На Броварському проспекті «Субару» сильним ударом розірвав пішохода.

Subaru Impreza VRX рухався у лівому ряду у напрямку метро «Лівобережна». У цей же час, за словами співробітників міліції, які чергували біля станції метро, ​​на проїжджу частину вийшла компанія з двох чоловіків, жінки і дитини. Спочатку правоохоронці хотіли повернути їх назад, але, побачивши дитину, вирішили не заважати. Імовірно, компанія хотіла зловити машину в напрямку Броварів.

За словами свідків, на швидкості більше 150 кілометрів за годину «Субару» збив одного з чоловіків. Від сильного удару людину розірвало на частини, відірвавши ногу і практично позбавивши голови. Частину людини, судячи з усього, ще й протягнуло під автомобілем. Розбита «Субару» від моменту удару до зупинки проїхала ще близько 80 метрів і завмерла в лівому ряду, повідомляють «Подробности».

На місці аварії зупинилися кілька автомобілів. Буквально через 5 хвилин приїхала «швидка». Упродовж 10 хвилин прибули кілька патрулів ДАІ та міліції.
Фрагменти тіла загиблого чоловіка були розкидані на відстані близько 80 метрів. У «Субару» - сильно розбита ліва передня частина. Водій автомобіля в стані сильного стресу знаходився в машині швидкої.


Трохи пізніше прибули слідчі та експерти, які почали огляд місця події.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

724