Апеляційний суд Криму відмовився змінити запобіжний захід Хайсеру Джемільову - молодшому синові глави меджлісу кримськотатарського народу, депутата Верховної Ради України Мустафи Джемільова, який підозрюється у вбивстві друга сім'ї і знаходиться в слідчому ізоляторі.

Про це повідомила прес-секретар меджлісу Ліля Муслімова.

«Апеляційний суд залишив без змін рішення Київського суду, тобто Хайсер Джемільов до 25 липня перебуває під вартою в Сімферопольському СІЗО. В даний момент він знаходиться в закритому відділенні при Кримській республіканській установі клінічної психіатричної лікарні (проводиться експертиза стану здоров'я)», - сказала Муслімова.

Засідання Апеляційного суду відбулося на цьому тижні, повідомляє «УНІАН».

Як повідомляв ForUm, 32-річного Хайсера Джемільова затримали 27 травня на місці вбивства - у дворі його будинку в Бахчисараї. Від пострілу в голову загинув місцевий житель, 44-річний Февзі Едем - будівельник, який іноді допомагав родині лідера меджлісу. Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

28 травня Київський районний суд Сімферополя обрав для молодшого сина лідера Меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата Мустафи Джемільова - Хайсера, підозрюваного у вбивстві чоловіка, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів. Повідомлялося про намір змінити цей запобіжний захід.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199