Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко звернувся до генерального прокурора Віктора Пшонки з проханням об'єктивно розслідувати причини і обставини інциденту, який стався вчора в одному з кафе Харкова між співробітниками Державної служби охорони і суддею районного суду.

Про це міністр повідомив сьогодні в інтерв'ю журналістам у Києві.

«Я сьогодні звернувся до генерального прокурора, щоб провели об'єктивну перевірку тих подій, які відбулися в Харкові. Ми направили туди свою групу співробітників Управління внутрішньої безпеки та інспекції з особового складу», - сказав Захарченко, зазначивши, що попередньо він не хоче робити якісь висновки, повідомляє «УНІАН».

«Попрацюють, буде інформація, і ми вам надамо інформацію», - запевнив міністр.

Відповідаючи на запитання, чи буде звертатися МВС з приводу дій судді до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Вищої ради юстиції, Захарченко сказав: «Я не хочу зараз піднімати ці питання. Думаю, коли ми проведемо службове розслідування, матеріали службового розслідування направимо до Генпрокуратури, можливо, Генпрокуратура і прокуратура Харківської області якісь свої висновки зроблять».

Як повідомляв ForUm, у Харкові заарештовано двох співробітників Державної служби охорони, які намагалися припинити хуліганські дії відвідувача кафе, яким виявився суддя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255