Президент Республіки Польща Броніслав Коморовський запросив Президента України Віктора Януковича відвідати Польщу. Як повідомляє прес-служба Президента України, зустріч має відбутися на початку липня в місті Вісла. Президент України прийняв запрошення.

Як наголошується в повідомленні, про це йшла мова в ході тристоронньої зустрічі Президента України Віктора Януковича, президента Словацької Республіки Івана Гашпаровича та президента Республіки Польща Броніслава Коморовського у Братиславі в рамках 18-го Саміту глав держав Центральної Європи.

Також на зустрічі президент Польщі високо оцінив виступ Глави української держави на пленарному засіданні Саміту, в якому були чітко засвідчені євроінтеграційні цілі України.

У свою чергу, президент Словацької Республіки зазначив, що участь Президента України у роботі Саміту глав держав Центральної Європи є продовженням діалогу України з ЄС.

Він також нагадав про зустріч трьох президентів у Віслі (Республіка Польща) у лютому поточного року, під час якої президенти обговорювали питання підготовки до укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Як повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович 13 червня здійснює робочий візит до Словаччини для участі у 18-му саміті глав держав Центральної Європи.

У лютому п.р. Янукович зустрівся з президентами Польщі та Словаччини і обговорив євроінтеграцію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220