Державний департамент США визнав діяльність свого посла в Україні Джона Теффта найкращою у порівнянні з роботою інших представників дипмісій у світі в 2012 році. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держдепу США.

Згідно з повідомленням, серед всіх представників дипломатичних місій США у світі переможцем премії «Дипломатія з прав людини» став Теффт.

«Посол Теффт сприяв співпраці, досягненню ефективних результатів у здійсненні зусиль для зміцнення і розвитку демократії, прав людини і верховенства права в Україні. Під його керівництвом посольство в Києві сприяло проведенню (в Україні) низки реформ, включаючи систему кримінального правосуддя (у прийнятті Кримінального процесуального кодексу)», - сказано в повідомленні, повідомляють «Українські новини».

Премія «Дипломатія з прав людини» заснована для визнання заслуг і досягнень глав місій США в інших країнах, які змогли досягти значних результатів у захисті прав людини, враховуючи рівень розвитку демократії у тій країні, де посол виконує свої обов'язки.

Як раніше повідомляв ForUm, президент США Барак Обама оголосив про свій намір запропонувати кандидатуру Джеффрі Р. Пайятта як наступного посла США в Україні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140