Українські плавці завоювали відразу три медалі на другому етапі міжнародного турніру «Маре Нострум-2013», який завершився в іспанській Барселоні. Про це ForUm'у повідомили у прес-службі Федерації плавання України.

Зокрема, Дарина Зевіна виборола «золото», пропливши дистанцію 200 метрів на спині. «Це вже друга золота медаль спортсменки на цих міжнародних змаганнях. На першому етапі «Маре-Нострум-2013», який завершився 9 червня, плавчиха також стала першою в аналогічній дисципліні», - зазначили у прес-службі.

У чоловічої збірної прекрасний результат показав Сергій Фролов, який завоював срібну медаль. Він подолав 1500 метрів вільним стилем з результатом 15.06.93. «Срібло» виграв також і Максим Шемберєв, подолавши 400-метрову дистанцію комплексом з результатом 4.20.42.

Заключний третій етап міжнародного турніру відбудеться у французькому місті Кане-ан-Руссійон 15 червня, поінформували у федерації.

«Маре Нострум» - міжнародний турнір з плавання, який проводять уже 14-й рік. Змагання проходять у три етапи - у Монте-Карло (Монако), Барселоні (Іспанія) та Кані-ан-Руссійон (Франція).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342