Працівники Лисичанської міліції у Луганській області затримали групу молодиків, які протягом декількох місяців скоювали грабежі та розбійні напади на жінок. Про це повідомили у МВС.

Згідно з повідомленням, на території Лисичанська була зареєстрована низка таких розбоїв і грабежів.

Всі злочини мали зухвалий характер і відбувалися шляхом застосування фізичної сили, а саме нанесення невідомим ударів по голові або інших частинах тіла (пізніше було встановлено, що били битою).

 
 
Знайти групу вдалося після звернення студента одного із навчальних закладів міста про вимагання з боку двох хлопців. Співробітники міліції почали «відпрацьовувати» отриману від студента інформацію і в результаті вийшли на слід групи молодих людей віком 18,19 років і 21 рік.

Незабаром міліція затримала чотирьох зловмисників. Зараз відносно трьох хлопців обрано запобіжний захід - утримання під вартою, стосовно одного із неповнолітніх - домашній арешт. На рахунку цих хлопців тільки у Лисичанську більше семи фактів нападу на місцевих жительок, не рахуючи скоєних за межами міста. Гроші, здобуті злочинним шляхом, хлопці витрачали на відпочинок і випивку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257