Відомий у минулому англійський футболіст Гарі Лінекер вважає, що поразка збірної Англії у Києві може коштувати їй першого місця у групі H у відборі на ЧС-2014.

«На мій погляд, проблема зараз полягає в тому, що Англія перебуває у не дуже сприятливій для себе турнірній ситуації порівняно з головними суперниками. Складно уявити, що така Україна, яку ми бачили у Чорногорії, втратить очки у домашньому матчі з Сан-Марино. Таким чином, до вирішального бою у Києві ми підійдемо, маючи лише одне очко у запасі. А там, як я розумію, вже не буде сліпих арбітрів із Угорщини», - сказав він, повідомляє «ua-football.com».

На думку Лінекера, Україна дуже сильна і дуже небезпечна. «Поразка у Києві може коштувати Англії першого місця у групі. Загалом, або ми привозимо з України як мінімум нічию, або не їдемо до Бразилії. Реалії такі», - підсумував колишній футболіст.

Нагадаємо, після матчу зі збірною Чорногорії, який відбувся 7 червня, українці піднялися на третє місце у турнірній таблиці групи, а від збірної Англії і раніше відстають всього на одне очко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198