У ніч з 12 на 13 червня 2013 року на станції «Печерська» Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену почнуться планові роботи з ліквідації течі на шляховий стіні, уздовж якої потяги рухаються в напрямку від станції «Червоний хутір» до станції «Сирець». Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Як зазначають у метрополітені, зазначені ремонтні роботи на час дещо позначаться на естетичному вигляді станції «Печерська», проте не вплинуть на режим її роботи і якість обслуговування пасажирів метрополітену, оскільки проводитимуться працівниками виключно у нічний час після закінчення руху поїздів.

Рішення про необхідність проведення відповідних ремонтних робіт було прийняте під час комісійного огляду господарства метрополітену.

Як наголошується у повідомленні, цієї ночі фахівці підприємства почнуть частковий демонтаж облицювання шляхової стіни для подальшого відведення течі і герметизації бетонної конструкції. На завершення ремонту облицювання шляхової стіни буде повністю відновлене. Після завершення ремонту шляхової стіни станція «Печерська» матиме первинний архітектурний вигляд.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

137