Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив міністру інфраструктури України Володимиру Козаку розібратися в ситуації з браком квитків на потяги на південні напрямки. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

«Люди скаржаться, в тому числі мені на сторінці у «Фейсбуці», що квитки на потяги у південному напрямку неможливо купити. І в той же час, за їхніми словами, потяги ходять напівпорожні. Якщо це так, то є очевидні зловживання або службова халатність відповідальних керівників у Міністерстві інфраструктури. Я попереджаю міністра Козака про персональну відповідальність за наведення порядку в цій сфері», - сказав Азаров.

На його думку, українці повинні отримати можливість відпочити без перешкод.

«Організуйте жорстку контрольно-ревізійну роботу. Прошу приєднатися до неї правоохоронні органи. Секретаріату Кабінету Міністрів доручаю перевірити, як організовано продаж квитків у наших великих індустріальних центрах. Введіть громадський контроль. Треба - вводьте додаткові поїзди. Але абсолютний порядок і справедлива доступність до транспортних послуг просто повинна бути і все. Без виключень і виправдань», - заявив прем'єр.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214