Через виконання робіт з реконструкції проспекту Перемоги рух автотранспорту на ділянці від Кільцевої дороги до вулиці Крамського (в'їзд у місто) буде обмежений до 2 смуг. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на інформацію комунальної корпорації «Київавтодор».

Рух буде частково перекрито у четвер, 13 червня, о 7.00. Завершити роботи з укладання асфальтобетонного покриття проїзної частини планується до 23.00 21 червня поточного року.
Разом з тим, з 7.00 ранку 21 червня до 23.00 30 червня триватиме реконструкція проспекту на ділянці від вул. Крамського до Кільцевої дороги. Проїзд автомобілів у цей час також буде обмежений до 2 смуг руху.

Нагадаємо, що проект реконструкції проспекту Перемоги передбачає не тільки заміну дорожнього покриття, а й реконструкцію шляхопроводів, підземних пішохідних переходів, збільшення смуг на деяких ділянках до 4-х, створення на транспортних розв'язках і зупинках додаткових кишень для заїзду громадського транспорту, встановлення енергозберігаючого освітлення, нового бар'єрного огородження та облаштування велосипедних доріжок.

Всього буде реконструйовано майже 406 тис. кв. м проїжджої частини, 150 тис. кв. м тротуарів і велосипедних доріжок, 17 підземних пішохідних переходів.

Після завершення реконструкції проспекту Перемоги його пропускна спроможність збільшиться з 70 до 100 тисяч автомобілів на добу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

131