Київська пенсіонерка хоче переписати на улюбленого російського актора Олега Меньшикова двокімнатну квартиру, ключі має намір вручити у серпні, пише газета «Сьогодні».

66-річна пенсіонерка Валентина Бондаренко, розуміючи, що здивувати зірку такого масштабу складно, вирішила подарувати Меньшикову свою двокімнатну квартиру на околиці Києва. Але як достукатися до улюбленого актора, жінка не знає, тому вирішила звернутися до нього через газету.

«Я хотіла переписати на Олега квартиру багато років тому, але тоді були проти діти. Зараз вони виросли, обзавелися своїми сім'ями і роз'їхалися. Мені зайва житлоплоща не потрібна, а йому знадобиться», - сказала жінка. Вона вже більше десяти років не пропускає жодної вистави Меньшикова в Києві, весь рік відкладаючи з малесенькою пенсії на квитки.


Зараз Валентина оформляє документи, щоб до серпня, коли Меньшиков знову приїде в Київ з гастролями, вручити йому ключі. Коментарі самого актора поки отримати не вдалося.
Нагадаємо, у 2009 році прихильниця Філіпа Кіркорова, виконуючи волю своєї матері, переписала на нього свою квартиру в Ульяновську. Однушка в центрі Москви дісталася від шанувальниці і шоу-мену Сергію Звєрєву. Співакові Вітасу на концерті жінка вручила ключі від свого будинку в передмісті Тамбова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

786