Сьогодні у Волинській області на автодорозі Луцьк-Ковель сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої механічні пошкодження отримали три транспортні засоби, серед яких - машина депутата Верховної Ради України VII скликання, повідомляє ВЗГ УМВС України в області.
 

На місце події відразу вирушило керівництво обласного управління міліції, Державтоінспекції та слідчо-оперативна група Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області.

Як було встановлено, 25-річний житель Рожищенського району, керуючи автомобілем Volkswagen Т-5, виїхав на головну дорогу, не надавши перевагу в русі, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем Volkswagen Т-5, за кермом якого перебував 45-річний житель Рівненської області, і автомобілем Mitsubishi Lancer, яким керував 46-річний народний депутат.
 

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водії мікроавтобусів отримали незначні тілесні ушкодження, тому до лікарні не зверталися. Депутат Верховної Ради України також не травмувався. Автомобілі з механічними ушкодженнями доставлені на штрафмайданчик райвідділу міліції.
 

Відомості про даний факт належним чином зареєстровані, проводиться перевірка з метою встановлення всіх обставин ДТП.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

447