Президент Віктор Янукович вимагає, щоб вже у 2014 році Державний фонд державного розвитку запрацював на повну потужність. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, виступаючи на засіданні Комітету з економічних реформ.

«Я б хотів, щоб ми цю 20-річну історію з фондом завершили перемогою, щоб він нарешті запрацював. Цього чекають будівельники», - сказав він.

Глава держави підкреслив, що фонд дозволить направити кошти дійсно на розвиток регіонів. «Щоб не було такого посміховиська, як у минулі роки, коли 800 млн грн виділили на розвиток регіонів - це ганьба», - заявив Янукович.

Президент також зазначив, що у ЗМІ часто з'являється інформація про апартаменти високого класу в міністерствах і відомствах. «А в лікарнях у нас санвузли не працюють або стелі і балкони валяться. Така робота нікому не потрібна. Не чекайте, коли грім вдарить», - обурився Президент.

Він також хотів почути звіт міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника про регіональний розвиток, проте Президенту повідомили, що Темник перебуває у відпустці. «Темник у відпустці? Ясно... Тоді потрібно передати йому вітання», - сказав Янукович.

Як раніше повідомляв ForUm, Міністерство соціальної політики України ініціювало проведення перевірки стану оздоровчих установ країни у зв'язку з трагедією, що сталася в кримському санаторії.

Нагадаємо, в Криму в смт Сімеїз на вулиці Радянській у санаторії «Юність» обвалився балкон корпусу, на якому знаходилися діти, в результаті чого одна дівчинка загинула, ще одна перебуває в лікарні. Міліція Криму порушила кримінальну справу за фактом загибелі дитини.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255