Майже чотири з половиною тисячі додаткових місць з'явиться у дошкільних навчальних закладах столиці протягом 2013 року. Про це інформують у департаменті освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, два відновлені столичні дитсадки почнуть роботу вже до Дня Конституції України. Один з них розташований на проспекті Гонгадзе у Подільському районі, інший - на вулиці Ентузіастів у Дніпровському. Днями спеціальна інспекція перевірила хід ремонтних робіт у садах.

Крім того, до 1 вересня відкриються ще 12 реконструйованих закладів.

У профільному департаменті зазначають, що всі заплановані роботи виконуються з використанням сучасних матеріалів за провідними технологіями, які відповідають всім нормативам чинного законодавства. Фінансування здійснюється вчасно, тому графік виконання робіт не порушується. Особлива увага приділяється енергозбереженню і термосанації - встановлюють нові батареї і вікна, здійснюється заміна внутрішніх мереж і покрівлі.

Як повідомляв ForUm, торік у дитсадках столиці на 3075 місць стало більше. Для дітей дошкільного віку відновили роботу 10 дошкільних навчальних закладів, які тривалий час не працювали, а також 84 групи в працюючих дитячих садках.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192