Колишній півзахисник збірної Франції з футболу Зінедін Зідан має намір стати помічником нового наставника мадридського «Реалу».

За інформацією джерела, Зідан провів переговори з Карло Анчелотті, який вважається основним кандидатом на роботу в «Реалі». Італієць, який нині очолює ПСЖ, готовий взяти француза в асистенти, якщо очолить мадридську команду. Зідан грав під керівництвом Анчелотті у туринському «Ювентусі» в 1999-2001 роках.

Раніше президент «Реалу» Флорентіно Перес пропонував Зідану обійняти пост спортивного директора, однак він відмовився. Француз заявив своїм друзям, що не хоче працювати в офісі. Також колишній капітан збірної Франції не любить спілкуватися з пресою, а на посаді спортивного директора йому довелося б приділяти багато часу ЗМІ, повідомляє «Лента.ру».


 
За відомостями AS, ПСЖ готовий відпустити Анчелотті в тому випадку, якщо зі спортивного директора Леонардо буде знята дев’ятматчева дискваліфікація. Бразилець був покараний за те, що штовхнув суддю після матчу чемпіонату Франції. Через дискваліфікацію Леонардо не може займатися футбольною діяльністю, у тому числі перебувати на межі поля під час матчів. Якщо апеляція ПСЖ на дискваліфікацію бразильця буде задоволена, то він з великою часткою ймовірності очолить команду, і тоді Анчелотті піде у «Реал».

Зідан виступав за «Реал» з 2001 по 2006 рік, вигравши з командою чемпіонат Іспанії і Лігу чемпіонів. Після завершення кар'єри в 2006 році француз деякий час був спортивним директором, а потім став тренером однієї із молодіжних команд «Реалу».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220